Kwaliteit (indicator)

G

Kwaliteit (toelichting)

De eerste fase van de transformatie van het kantoorpand Leigraafseweg 8 naar een multifunctioneel te gebruiken stadskantoor is in uitvoering genomen. Deze fase betreft de huisvesting van de ambtelijke en bestuurlijke organisatie. Een interieur architect heeft een ontwerp gemaakt de stuurgroep bewaakt de gewenste kwaliteit.

De tweede fase betreft de huisvesting van de maatschappelijke organisaties uit de Linie 4, de bibliotheek, het klantcontactcentrum (KCC) en het stadsarchief. Ook hiervoor wordt, in samenspraak met de toekomstige gebruikers, een ontwerp gemaakt door de interieur architect en wordt de kwaliteit bewaakt door de stuurgroep.

Tijd (indicator)

G

Tijd (toelichting)

De eerste fase wordt opgeleverd in februari 2023. 

De tweede fase is wordt voorbereid in de eerste helft 2023 waarna de uitvoering ter hand wordt genomen. Een definitieve planning wordt nog opgesteld.

Geld (indicator)

O

Geld (toelichting)

 Voor de transformatie van het kantoorgebouw naar een multifunctioneel te gebruiken stadskantoor heeft uw raad middelen beschikbaar gesteld. Deze middelen moeten voldoende zijn voor de transformatie, dit staat echter wel onder druk vanwege de stijgende prijzen.