Voorwoord

Voorwoord

Doesburg is groots in het kleine. In de Hanzestad Doesburg kunt u als levensgenieter even rustig opladen en genieten van al het moois dat deze stad u biedt, zoals de historische binnenstad. De gemeente Doesburg staat naast u wanneer het gaat om het behouden van een mooie, schone en duurzame stad. Goede zorg nabij is daarnaast een belangrijk speerpunt. Maar er is meer…


Vol energie is dit college van burgemeester & wethouders van Doesburg aan de slag gegaan sinds de installatie. Boordevol mooie plannen, maar vooral veel aandacht voor een goede uitvoering. Er staan vele thema’s op het programma voor de periode 2018 t/m 2022. Maar wat deze periode en dit overzicht typeert is dat we het niet vanuit het stadhuis gaan bedenken of willen invullen. Burgerparticipatie is niet langer een goed voornemen, maar het wordt steeds meer de standaard werkwijze. In het overzicht ziet u daarom ook geen uitgeschreven plan, maar een beknopt overzicht met activiteiten waar we graag met de inwoners van Doesburg verder vorm aan gaan geven in de periode die voor ons ligt.


Vol energie, samen met u!

 

 

Van links naar rechts gemeentesecretaris Peter Werkman, wethouder Ellen Mulder-Metselaar, burgemeester Loes van der Meijs, wethouder Peter Bollen en wethouder Birgit van Veldhuizen-van Oort.