Portefeuillehouder/Bestuurlijk opdrachtgever
Peter Bollen

Omschrijving (toelichting)

Tijd (indicator)

G

Tijd (toelichting)

De vervanging van de riolering van de eerste twee fases woningbouw is gerealiseerd. De laatste fase van 25 nog te vervangen woningen is eind 2021 gerealiseerd. Begin 2022 wordt de laatste hand gelegd aan het riool, waarna medio 2022 de herinrichting van de openbare ruimte rondom deze laatste 25 woningen kan worden voltooid.

Kwaliteit (indicator)

G

Kwaliteit (toelichting)

Aansluitend op de vervanging van 95 woningen in de Bloemenbuurt - De Ooi door Stichting Woonservice IJsselland wordt alhier een gescheiden rioolstelsel aangelegd. De aanpak hiervan maakt onderdeel uit van een totaalplan voor wijk De Ooi, welke gefaseerd en bij voorkeur in combinatie met andere (bouw)activiteiten wordt uitgevoerd.

Geld (indicator)

G

Geld (toelichting)

Het toegekende projectbudget is toereikend om de maatregelen uit te voeren. 

Als gevolg van een gunstige aanbesteding is thans de verwachting dat maximaal 60% van het beschikbaar gestelde budget behoeft te worden ingezet. Het in november 2019 beschikbaar gestelde krediet was gebaseerd op een directieraming op basis waarvan afspraken zijn gemaakt met Stichting Woonservice IJsselland om maximaal 25% bij te dragen in de totale kosten.