Portefeuillehouder/Bestuurlijk opdrachtgever
Arthur Boone

Omschrijving (toelichting)

Tijd (indicator)

O

Tijd (toelichting)

In 2020 zijn de nodige planvoorbereidingen getroffen voor de dijkopgang. Uitvoering is in afwachting van de restauratie- en verbouwingsplannen van de loods door LOC17 BV . In deze verbouwingsplannen is een sanitairgebouw  opgenomen voor de camper- en havengasten. Bedoeling is het huidige betaalsysteem, waar havengelden (inclusief verblijf campers) zonder tussenkomst van een havenmeester worden voldaan bij een betaalautomaat, te continueren en in het nieuwe gebouw in te bouwen.

Kwaliteit (indicator)

G

Kwaliteit (toelichting)

Met uitzondering van de geplande opgang tegen de fietsdijk zijn alle voorzieningen en maatregelen, waarvoor de gemeente initiatiefnemer is getroffen.

Over uitstraling en indeling van het voorzieningengebouw in de GTW-loods zijn afspraken gemaakt met de eigenaar LOC 17 BV  

Geld (indicator)

G

Geld (toelichting)

De gemeentelijke investeringen in de dijkopgang en kosten met betrekking tot het op termijn verplaatsen van de betaalautomaat c.a. kunnen worden bekostigd uit het hiervoor gereserveerde budget. Dit budget wordt -zolang nog niet kan worden overgegaan tot realisatie, waarvoor de gemeente afhankelijk is van LOC17 BV - overgeheveld naar 2022 (e.v.)